Fremtidens salg – er det verdisalg?

Mange implementerer nå verdisalg basert på Insight Selling som sin tilnærming til salgsutvikling. Kom på dette seminaret for å få innsikt i hvordan Thon og ConForm og STI Norway posisjonerer seg for fremtiden.

FROKOSTSEMINAR 16. OKTOBER

Verdisalg øker stadig i popularitet blant haugevis av organisasjoner. Grunnen til denne store populariteten er ikke overraskende: metoden har vist seg å fungere særdeles godt.

Det er ingen hemmelighet at kundene både har større makt og større mulighet til å skaffe seg informasjon enn før. Dette har naturligvis påvirket B2B-salgsprosessen. Flere forsøker av den grunn å utvikle metoder for å lykkes i markeder kontinuerlig preget av endring.

Etter en av salgsforskningens største studier, der tusenvis av intervjuer med salgsrepresentanter ble gjennomført, ble det endelige resultatet utgitt i 2011. Konklusjonene fra studien skulle vise seg å bli et betydningsfullt bidrag til salgsforskningen. De beste selgerne bygger nemlig ikke bare relasjoner. De utfordrer også kunden: mens relasjonsbyggeren forsøker å bli «godtatt» inn i kjøpers sone, vil utfordreren dra kjøperen ut av denne komfortsonen.

Få innblikk i hvordan verdisalg kan implementeres i din organisasjon og hvilke resultater store aktører i norsk næringsliv har oppnådd gjennom metoden.

FOREDRAGSHOLDERNE

Per Christian Lunde – Partner / Chief specialist i STI

Gjennom sin innsikt i ledelse og kunnskap om hva som kjennetegner de beste operative lederne og rådgivende verdiselgerne vil han skape en forståelse av hva som skal til for å lykkes med å endre en kommersiell kultur gjennom verdisalg.

Per Christian Lunde har spesialkompetanse innen strategisk og operativt salg og ledelse. Han bistår store norske og internasjonale selskaper med å posisjonere seg for fremtidig vekst ved å profesjonalisere deres salgsorganisasjoner.

Per Griwell – Vice President Commercial i Thon Hotels

Med sine nøkkelkvalifikasjoner I ledelse, salg, kommunikasjon og markedsføring har han oppnådd betydelige resultater Thon systemet. Få innblikk i hans reise og hvordan framtidsrettet rådgivende verdisalg har bidratt til å forberede Thon for fremtidens kommersielle virkelighet.

Per Griwell har lang erfaring fra reiselivsbransjen, både fra fly- og hotellnæringen. Han har også erfaring med målrettet arbeid i store og mindre selskaper gjennom sterke kunderelasjoner.

Morten Stjern – Konsernsjef i Con-Form Group

Con-Forms satsning på egne ansatte, kompetanseutvikling og gjennomføring av forbedringsprosjekter på alle nivåer i organisasjonen skapte en resultatforbedring på 31% i 2017. Få innblikk i hvordan og hvorfor en toppleder setter profesjonalisering av salg og operativ ledelse i organisasjonen på dagsordenen utfra et lederperspektiv.

Morten Stjern har lang fartstid i byggebransjen og har oppnådd betydelige resultater. Gjennom sine nøkkelkvalifikasjoner i forhandlingsteknikk, budsjettstyring, strategiske prosesser og forretningsutvikling har han en unik evne til å oppnå gode resultater sammen med sine medarbeidere.

PÅMELDING

Pris: Gratis

Dato: 16. oktober, kl. 08:00 – 10:15

Sted: Hotel Bristol (sal Bristol Hall)

Kristian IV’s gate 7, 0164 Oslo

Arrangementet er gjennomført.

Frokostseminar