SALG I NYE TIDER MED MORTEN BRANDT

mg_649722-kopi

Kjøpsprosessen er i endring i samtlige bransjer. Kundene orienterer seg annerledes enn tidligere. I dette forrykende foredraget i Oslo Konserthus serverer Morten Brandt essensen av hva som skal til for å lykkes med salg i nye tider.

Morten Brandt er en av Norges fremste eksperter på salgsutvikling. Han trives i fronten og presenterer sitt budskap som får tilhørerne til å riste av latter samtidig som de lærer. Se hvorfor Dagens Næringsliv har kåret Morten Brandt til en av Norges fremste foredragsholdere. Ta med teamet på tre engasjerende og lærerike timer.

Når bedrifter foretar innkjøp i dag, starter det med et søk på internett og i eget nettverk. En rapport fra Forrester Research viser at kundene gjennomgår opptil 90% av beslutningsprosessen før de tar kontakt med deg. Tidligere har kontrollen vært hos selgeren, men nå er det kundene som har tatt kommandoen. Færre kunder ønsker å bli kontaktet av selgere i vurderingsfasen. Endringer i kjøpsprosessen gjør det enda viktigere enn tidligere å kjenne kundens situasjon, utfordringer og marked. I Mortens foredrag får du en rekke gode, praktiske tilnærminger til hvordan du skal kunne øke salget.

Vi vil i løpet av foredraget gi en demo på leadsgenerering via nett: slik får selgeren kontakt med «varme kunder» og økt salg i nye tider.

Morten Brandt  har en unik evne til å engasjere, begeistre og motivere sine tilhørere, og formidler sitt budskap med en energi og en sjarm som gjør at mange kunder engasjerer ham igjen og igjen, år etter år. Han er en av grunnleggerne av STI, tidligere Euro Business School, og har jobbet med utvikling av mennesker i bedrifter og virksomheter siden oppstart. STI, tidligere Euro Business School, har utviklet skreddersydde utviklingsprogrammer for salgsorganisasjoner siden 1988.

PÅMELDING:

Sted: Oslo Konserthus
Tid: Tirsdag 29. mai 2018, kl. 17:00-20:30
Pris: 1450,- per person (1250,- per person på grupper mer enn 10 deltagere)

STI, tidligere Euro Business School, seminargaranti: Blir ikke medarbeiderne dine fornøyd, kan du få pengene dine tilbake. Spør oss om du har noen spørsmål.

Arrangementet er gjennomført.