Euro Business School blir til Scandinavian Technology Institute

NYTT NAVN, SAMME VERDIER. FLERE RESSURSER

I en verden som blir mer og mer kompetansedrevet, er evnen til kontinuerlig læring og innovasjon viktig for å oppnå gode resultater. Vår oppgave er å utvikle menneskers og virksomheters kompetanse og prestasjoner. I august 2016 fikk Euro Business School ny eier – danske Solar Group. De er ambisiøse og har samme fokus på utvikling og resultater som oss.

Vi har en innovativ tilnærming til læring, og bruker nye teknologiske plattformer og medier for å utvikle skreddersydde konsepter med best mulig læringseffekt. Dette skaper ekstraordinære resultater hos våre kunder. Vi har derfor skiftet navn fra Euro Business School (EBS) til Scandinavian Technology Institute (STI). STI har fortsatt de samme ambisjonene om å gjøre en forskjell for våre kunder.

Solar sin kompetansearena – Solarskolen – driftes nå av STI under navnet STI Services. Kundene vil likevel kunne ta de samme kursene og fortsatt møte de dyktige menneskene de alltid har møtt. Vi skal bidra til at våre kunder øker sin konkurransekraft.

Vårt mål er å gjøre en forskjell i menneskers liv og bli Nord-Europas ledende samarbeidspartner når mennesker og virksomheter ønsker å utvikle seg. STI finnes nå både i Norge og Danmark. Fra høsten 2017 også i Sverige og Nederland.

Vi ønsker fortsatt å gjøre en forskjell, og hjelpe våre kunder til å lykkes i sine markeder.

Følg STI Norway på LinkedIn 

Les mer om Solar

Har du spørsmål når du oss alltid på post@sti-norway.no