Google Ads / AdWords annonsering

Google Ads (tidligere kjent som AdWords) er et av de mest lønnsomme annonsekanalene uansett bransje, både for B2C og B2B. Kanalen er, i dag, essensiell for å tiltrekke nye besøkende til nettsiden din, for salg av produkter og tjenester, for å få flere til å kontakte deg eller for sørge for at kundene kommer tilbake.

Det finnes mange ulike muligheter for målretting og analyse med Google Ads, og annonsene kan spisses mot kunder i ulike byer og områder, kjønn, alder og mer.

STI er Google partner og kan vise til meget gode resultater. Ta kontakt så hjelper vi deg med annonseringen.

Hvorfor velge en partner på Google Ads?

STI hjelper dere med å oppnå resultater på Google Ads. Det er mange muligheter, og vanskelig for bedrifter å kartlegge relevante søkeord, budsjett og annonsetype. Vi hjelper dere med å opprette en Google Ads konto eller å analysere deres eksisterende konto for å skape resultater sammen med dere.

ads

Dette hjelper vi deg med på Google Ads:

 • Lage en ny konto eller analysere eksisterende konto.
  Vi analyserer deres Google Ads konto og kommer med forbedringsforslag.
 • Konverteringssporing
  Vi sørger for å koble Google Ads til Google Analytics slik at vi kan kartlegge kundereisen, kjøp, skjemaer og andre KPI’er.
 • Gjennomføring og optimalisering
  Vi hjelper dere gjerne med å forbedre og håndtere deres annonsering på Google Ads. Kampanjer er under kontinuerlig optimalisering for å prestere best mulig. Det er viktig med et godt samarbeid slik at vi kan skille oss ut fra deres konkurrenter.
 • Oppfølging
  Dere vil til enhver tid ha tilgang til kontoen og få innsyn vårt arbeid. Vi setter opp rapporter og analyser tilpasset deres behov.

Ta kontakt