INBOUND MARKETING

INBOUND MARKETING

Inbound marketing sikrer deg økt salg! Hele 90% av B2B-kjøpere starter kjøpsprosessen på nett – få innsikt i hvem de er!

De aller fleste av oss orienterer oss annerledes enn tidligere ved kjøp av produkter og tjenester. Samtidig ønsker vi ikke å bli kontaktet av selgere! Derfor må du være tilstede der potensielle kunder søker etter informasjon. Synlighet og relevant innhold har aldri vært viktigere for å tiltrekke seg nye kunder og at eksisterende kunder opplever dere som innovative. Vi hjelper deg med strategi, metode og prosess for å generere nye kundemuligheter.

Slik kan vi hjelpe deg med å generere nye leads

shutterstock_452760592

I dagens digitale verden blir det stadig mer utfordrende å skape leads som gir nye salgsmuligheter. Potensielle kunder søker i større grad etter leverandører og informasjon på nett, før de bestemmer seg for hvem de vil snakke med videre. Dagens kjøpsprosess gjør det enda viktigere enn tidligere å kjenne til kundens situasjon, utfordringer og marked.

Inbound Marketing hjelper dere med å få frem deres ekspertise til potensielle kunder. Ved å definere kundereisen til bedriften vil dere få en oversikt på deres styrker, mangler og potensial.

SÅNN GJØR VI DET

SÅNN GJØR VI DET

HubSpot er en verdensledende programvare som hjelper bedrifter med å tiltrekke besøkende, generere leads, vinne nye kunder og skape fornøyde ambassadører. Gjennom vårt Lead Management Process hjelper vi dere med å ta i bruk systemet, og hjelper dere med å kvalifisere leads gjennom de ulike kjøpsstadiene, samt skape lojale kunder.

shutterstock_651623902333

Dette får du – ROI rapportering, support og analyse

Dette får du – ROI rapportering, support og analyse

Det investeres mye i digital markedsføring i mange bedrifter uten at de klarer å peke på hvilke aktiviteter som skaper resultater. Vi er opptatt av å levere resultater til våre kunder, og forplikter oss til å levere rapporter etter deres ønsker. Vi bistår dere med fortløpende analyse slik at dere kan prioritere deres markedsaktiviteter, og dere vil alltid ha oss som støttespiller.

Sitat fra kunde. Her kommer sitat fra Ferda.

GRATIS E-BOK: LEADSGUIDEN

GRATIS E-BOK:
LEADSGUIDEN

Boken omhandler de viktigste endringene du bør gjøre på ditt nettsted for at det skal virke optimalt for å samle nye leads.

SKRIV TIL OSS HER

SKRIV TIL OSS HER