INBOUND MARKETING

INBOUND MARKETING

Inbound marketing sikrer deg økt salg! Hele 90% av B2B-kjøpere starter kjøpsprosessen på nett – få innsikt i hvem de er!

De aller fleste av oss orienterer oss annerledes enn tidligere ved kjøp av produkter og tjenester. Samtidig ønsker vi ikke å bli kontaktet av selgere! Derfor må du være tilstede der potensielle kunder søker etter informasjon. Synlighet og relevant innhold har aldri vært viktigere for å tiltrekke seg nye kunder og at eksisterende kunder opplever dere som innovative. Vi hjelper deg med strategi, metode og prosess for å generere nye kundemuligheter.

Styrk din digitale posisjon!

Kunder søker i større grad etter leverandører og informasjon på nett før de bestemmer seg for hvem de vil snakke med videre. Det er dermed viktigere enn tidligere å kjenne til kundens situasjon og utfordringer.

Med målrettet og relevant innhold får dere vist frem bedriftens ekspertise til potensielle kunder. Dere blir funnet på nett og får en styrket digital posisjon.

Før dere setter i gang med å produsere innhold, må det settes sammen en digital strategi slik at bedriften får definert hva som skal produseres og hvordan det skal nå ut til deres målgruppe,

STI hjelper deg med alle disse stegene, fra digital strategi og innholdsproduksjon til annonsering.

inbound-marketing

Vi bruker HubSpot

HubSpot er verdensledende programvare som hjelper bedrifter med sin digitale markedsføring. Softwaren benyttes til alt fra å blogge og sende ut nyhetsbrev til å automatisere repetitive prosesser – såkalt marketing automation. Et av HubSpots viktigste funksjoner er muligheten til å vise hvilken innsats som har generert nye leads og kunder (ROI). Dette gjør det enkelt for bedrifter å se hva som fungerer.

roi

ROI-rapportering og support

Det investeres mye i digital markedsføring i mange bedrifter uten at de klarer å peke på hvilke aktiviteter som skaper resultater. Vi er opptatt av å levere resultater til våre kunder, og forplikter oss til å levere rapporter etter deres ønsker. Vi bistår med fortløpende analyse slik at dere kan prioritere deres markedsaktiviteter, og dere vil alltid ha oss som støttespiller.

Sitat fra kunde. Her kommer sitat fra Ferda.

GRATIS E-BOK: LEADSGUIDEN

GRATIS E-BOK:
LEADSGUIDEN

Boken omhandler de viktigste endringene du bør gjøre på ditt nettsted for at det skal virke optimalt for å samle nye leads.

La oss komme i gang