Vår visjon er å hjelpe virksomheter å realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser. Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Dette er eksempler på råd fra oss:

  • Vi kan gi synspunkter på strategivalg og bransjeutfordringer
  • Vi kan gjøre deg oppmerksom på muligheter du ikke visste om
  • Vi kan informere om hvordan vi kan være deres samarbeidspartner

Scandinavian Technology Institute (STI), tidligere Euro Business School, ble etablert i 1988 med en klar misjon; å hjelpe virksomheter å realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser. Vi utvikler fremtidens bedrifter gjennom innsikt, kunnskap og mestring.

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

Vi har utviklet og motivert ledere, selgere og kundeservicemedarbeidere i mange av Norges ledende bedrifter. Se et utvalg av våre kunder. Det finnes knapt én utfordring innen ledelse, inntektsgenerering, salg eller service som er ukjent for oss. Mer enn 75 000 mennesker har til nå deltatt på våre utviklingsprogrammer. Vi liker å si at vi har lært opp de beste. Og lært av de beste.

Vi hjelper deg gjerne!