KUNDETILFREDSHETSUNDERSØKELSE

TILFREDSHETS-

UNDERSØKELSE 

Kundetilfredshetsundersøkelse gir deg verdifull innsikt

Prestasjonene til bedriften påvirker mulighetene til å sikre seg nye kunder og øke mersalg på eksisterende kunder. Kundetilfredshetsundersøkelse gir ledere full oversikt over det faktiske prestasjonsnivået og variasjonene innad i virksomheten.

Skap vekst gjennom kundetilfredshetsundersøkelse

Kundetilfredshetsundersøkelser hjelper din bedrift med å skille seg fra konkurrentene. Spesielt er dette viktig i dagens transparente marked, der alt ligger et tastetrykk unna. Kundeavgang er ikke en årlig hendelse – det skjer kontinuerlig. Sørg derfor for å ha et løpende fokus på kundens oppfatning av din prestasjon og leveranse.

Når du vet, kan du handle!

Se film om hvorfor BoligPartner er opptatt av kundetilfredshet:

Vi har laget en gratis e-bok som inneholder alt du trenger å vite for å sette opp gode kundeundersøkelser og få verdi ut av besvarelsene.

 

Skriv inn og trykk Enter for å søke

Si ja til vårt nyhetsbrev

Motta lønnsom informasjon om salg, service og ledelse? Motta invitasjoner til våre etterspurte frokostseminarer og arrangementer? Da trenger vi ditt samtykke!

Du kan når som helst endre dine e-postpreferanser, og lese mer om hvordan vi behandler personopplysning i vår personvernerklæring.