LEADS FRA NETTSIDEN

 LEADS FRA NETTSIDEN

Hvordan skaper din bedrift nye leads fra besøkende på nettstedet?

I dagens digitale verden blir det stadig mer utfordrende å skape leads som gir nye salgsmuligheter. Salgsprosessen har endret seg til en kjøpsprosess, hvor kundene i større grad søker etter leverandører på nett, før de bestemmer seg for hvem de vil snakke videre med. Kanskje går kunden videre med andre leverandører uten at du engang vet det? Hva kunden søker etter avgjør i stor grad hvor langt de har kommet i sin kjøpsprosess. Likevel jobber svært få bedrifter systematisk med å opprette dialog med potensielle kunder på nett. Går din bedrift glipp av verdifulle leads?

Hva med å være proaktiv i denne prosessen istedenfor å sitte å vente?

Vet du hva besøkende på ditt nettsted er interessert i og hvem de er? Hvordan kan du gi besøkende ytterligere verdi i deres søk etter løsningen på sine utfordringer? Hvem er allerede så interessert i dine produkter og tjenester, at du bør ta kontakt umiddelbart?

Gjennom gode digitale systemer som automatisk oppretter dialog med besøkende på dine nettsider, analyserer vi hvilke kunder det er relevant og lønnsomt å ta kontakt med. Vi har god erfaring med å konvertere besøkende fra nettsteder til varme leads til salgsavdelingen.