NETTBASERT VIDEOTRENING

 NETTBASERT TRENING

Det er en stor investering å samle ledere og medarbeidere på treningssamlinger. Derfor har STI, tidligere Euro Business School, siden 2010 tilbudt en opplæringsportal med over 150 opplæringsfilmer innenfor salg, service og ledelse.

Opplæringsportalen er tilgjengelig på pc, nettbrett og smarttelefoner og det er ferdige kurs innenfor ledelse, motivasjon, kommunikasjon, salgsutvikling, kundeservice, butikkledelse, butikksalg osv.

Fra A til Å

Vi har egne filmprodusenter, manusforfattere, prosjektledere og konsulenter som har erfaring innenfor retail, prosjektledelse og implementering. Vi kan derfor tilby skreddersydde kompetanseportaler hvor du som kunde får din egen plattform med egne kurs, filmer, sertifiseringer, kampanjemoduler, «on Boarding» programmer osv. Mange kunder legger all opplæring tilgjengelig på denne portalen med for eksempel: HMS, kassedata, varetelling, sikker mat, salgsprosessen, produktopplæring, kampanjeopplæring osv.

Vi har en effektiv og motiverende kampanjemodul hvor alle medarbeidere får kampanjeinformasjonen på sin egen mobil i form av en kort videofilm. Vi ser ekstreme økninger i salget på kampanjer fordi gjennomføringen blir mye bedre og medarbeiderne får med seg kampanjemetodikken. De selger mer riktig i forhold til kampanjemålet.

Skriv inn og trykk Enter for å søke