Nettsideutvikling

Gjør deg selv synlig på nett med proffe nettsider som gjenspeiler din bedrift.

Det trenger hverken å være tidkrevende eller vanskelig å få satt opp et nettsted. Vi vet det er mye å tenke på, så her guider vi deg gjennom alle steg i prosessen, fra planlegging av målgruppe, nettsidestruktur, visuell design, innholdsproduksjon, testing og lansering.

Og fordi under 9% aldri blar seg videre til Googles side to, sørger vi for at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer, både teknisk og innholdsmessig.

Brukervennlighet for besøkende, og for dine ansatte.
For oss er det viktig at nettsidene dine er brukervennlige, uansett om dine besøkende kommer fra PC eller mobil. De skal slippe å tenke, og rett og slett forstå hva det neste steget er.

Samtidig skal det være like enkelt for dine ansatte å legge ut nytt innhold på nettstedet. Derfor bruker vi WordPress som CMS (Content Management System). I dag driver WordPress 35% av verdens nettsider. Her hjelper vi deg med opplæring og support

Sikre nettsider
Nettsidene dine blir lagret på servere som kontinuerlig tar sikkerhetskopier. Slik sørger vi for at vi kan spole tilbake dersom noen skulle trykke inn noe galt.