AEO

Som en av bransjens eldste aktører innenfor sitt marked leverer Albert E. Olsen drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor over hele landet. Høsten 2016 bestemte organisasjonen seg for å etablere et samarbeid med en profesjonell aktør innen salgstrening og salgsledelse. Valget falt da på Scandinavian Technology Institute (STI), med Ulf Rasmussen i spissen.

Oppgaven: å bistå Albert E. Olsen-konsernet med utvikling av organisasjonens salgsledere, selgere og prestasjonskultur for å styrke posisjonen i det norske markedet.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Etter et drøyt år har lederne i selskapet blant annet vært gjennom salgslederprogram Train-the-Trainer-programmet – og gjennomført flere workshops. En intern kundesegmenteringsprosess har også blitt gjennomført. I tillegg har medarbeiderne deltatt på en intern salgskonferanse, fått individuell coaching og gjennomgått et E-læringsprogram.

– Min opplevelse av samarbeidet med STI, Ulf og hans dyktige kolleger så langt, er at organisasjonen har fått en større forståelse for hva egen aktivitet og struktur i salgsarbeidet betyr for salgsresultatet, sier konsernleder Frode Størdal.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Dette har gitt avkastning for organisasjonen. Kundeaktiviteten i flere avdelinger har økt med 20 prosent og selskapet sørger for større grad av struktur i salgsarbeidet gjennom tiltak som faste ukentlige avdelingsmøter i alle landets avdelinger. Her legges lages det en plan for kommende uke.

– Samarbeidet med STI har bidratt til at salgslederne har blitt tryggere i samspillet med andre salgsledere i konsernet. Vi har gjennom et bedre samspill, kommet gjennom en tøff periode, med energi til å drive og gjennomføre endringsprosessene i salg, sammen med skifte av IT-system, forteller Størdal.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Skriv inn og trykk Enter for å søke