CAVERION

Caverion er Norges ledende totaltekniske entreprenør. Tjenester og tekniske fagområder dekker alle behov gjennom hele livssyklusen for bygg- og industrisegmentet, både innen prosjekt og service. Med en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kroner og ca. 3000 ansatte fordelt på omtrent 50 steder i Norge, er Caverion Norges største tekniske entreprenør.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Caverion har i en lengre periode trent på salg ved hjelp av kompetanseportalen STI Progress. Med støtte av Scandinavian Technology Institute har de som mål om å etablere en sterk salgskultur. Caverion trener etter en fast plan, gjør fortløpende oppgaver knyttet til faginnholdet og utfordrer hverandre på salgsmøter. De har hatt en målsetting om å bli enda dyktigere på salg og etablere en egen salgskultur i organisasjonen.

– Formålet med dette prosjektet har vært å forankre betydningen av salg i alle ledd i organisasjonen, fra toppledelsen, avdelingssjefene, salgssjefer og avtaleselgere. Etablering av faste møtepunkter, rapportering, evaluering og oppfølging av våre selgere har vært en viktig og vellykket del av piloten, sier salgssjef Thomas Ramos i YIT Distrikt Øst.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

  • Omsetning økt med 30 % innenfor enkelte området
  • Aktiviteten har økt betraktelig
  • Betydelig høyere tilslagsprosent
  • Bedre samarbeid i avdelingen
  • Styrking av teamjobbing

– Det har vært en prosess med å få prosjektledere, som stort sett er ingeniører og teknikere, til å se på seg selv som selgere, men dette fungerer nå utmerket. Vi har klart å skape en helt annen salgskultur i avdelingen. Jeg mener at dette er en nødvendighet for å overleve i dagens marked, sier avdelingsleder Ole Johnny Ludvigsen i Caverion avdeling Halden.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Skriv inn og trykk Enter for å søke