Flytteservice AS

Flytteservice AS er et flyttebyrå lokalisert i Oslo og Sandvika med mer enn 20 års erfaring med flytting for private og bedrifter. Spesialiteten er flytting i Asker, Bærum og Oslo. I tillegg tilbyr bedriften lagring, budbiltjeneste, avfallshåndtering og utvask av hus eller leiligheter. Kjerneverdiene til Flytteservice AS er trygt, effektivt og hyggelig.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Digital markedsføring er noe helt annet enn å være god på flytting. Flytteservice AS var kommet til et punkt der vi ikke hadde kunnskap eller ressurser selv, til å løfte oss videre i forhold til digital markedsføring, sier daglig leder i Flytteservice AS, Merethe Mikkola. Vi hadde gjort en del digitalt frem til STI kom inn i bildet. Men dette var litt tilfeldig med annonser på Facebook og profilering på hjemmesiden ved å legge inn tekst og bilder. Vi kjente selv på at dette ikke var profesjonelt og helhetlig nok for en bedrift i vår størrelse. Vår spesialitet er å gjøre flytting enkelt og trygt for kunden og vi forsto at vi hadde behov for bistand til å løfte vår digitale profil. Derfor tok vi kontakt med STI som er profesjonelle på digital markedsføring.

STI hjalp oss gjennom prosessen med å få fokus på helhetlig innhold, strategiske valg, tekster, søkeord og «leads». I tillegg til mye annet. STI hadde fokus på våre behov, markedet vi opererer i og eksisterende eller potensielle kunder. De viste oss hvilke digitale muligheter vi har. Og ledet oss gjennom en svært god prosess. I tillegg hjalp STI oss med de digitale verktøyene vi trenger for å ha god kontroll på nettsider og sosiale medier.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Samarbeidet med STI har ført til at vi nå bruker sosiale medier målrettet. Vi har fått nye hjemmesider og ryddet opp på Facebooksiden vår. Søkefunksjonen er også kraftig forbedret. Søker du på vår bransje, kommer vi nå opp som nummer en eller to i Oslo og det samme gjør vi i Asker og Bærum. Flyttebransjen er en bransje med stor konkurranse og dette er derfor viktig for oss. Og det er ene og alene fordi STI hjalp oss med prosessen, avslutter daglig leder, Merethe Mikkola.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

mg_6529-kopi2-kopi

FÅ EN SMAKEBIT

Den 29. mai serverer Morten Brandt essensen av hva som skal til for å lykkes med salg i Oslo Konserthus. Kjøpsprosessen er i endring i samtlige bransjer. Kundene orienterer seg annerledes enn tidligere. I dette foredraget får du en rekke gode, praktiske tilnærminger til hvordan du skal kunne øke salget. Les mer og meld deg på her.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.