HØYER

Høyer er en kjede av høykvalitets butikker som representerer det beste av det beste innen klesbutikker for dame og herre i Norge. Høyer har mottatt flere priser for sitt utvalg av merker og kundeservice av bl.a. Costume og Kapital.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Høyer har gjort et samarbeid med STI, tidligere Euro Business School, gjennom 2010, hvor hensikten har vært å optimalisere servicenivået i butikkene.

Ved å involvere alle ansatte har vi kommet frem til en felles ”signatur ” som går på punktene: hilse, velkomst, initiativ, interesse, behovsavdekking, produktkunnskap, orden, inspirasjon, mersalg og salgsavslutning.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Gjennom hele året har vi målt våre prestasjoner i Gap Vision, en webbasert kundeundersøkelse.

Etter innføringen av signaturene har vi sett en markant økning på samtlige punkter som måles, og en dramatisk økning i den totale kundetilfredsheten. Resultatene distribueres til alle ansatte hver mandag, og mottas med spenning og forventning.

Forbedret kundebehandling og økt fokus har også gitt resultater i form av høyere snittsalg og flere artikler per salg, noe som igjen har gitt omsetningsøkning i samtlige butikker.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.