IF SKADEFORSIKRING

if… er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med cirka 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. Konsernet har 6 900 ansatte og tilbyr skadeforsikringer til kunder på nasjonale markeder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum. if… inngår i finanskonsernet Sampo Plc.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

If har benyttet seg av kompetanseportalen STI 24/7 siden 2010. Selgere og ledere har gjennom STI 24/7 fått muligheten til å utvikle seg gjennom en rekke kurs, enten via mobil, nettbrett eller PC.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Daglig leder ved Aust Agder Forsikringssenter, Andreas Holm, synes STI 24/7 gir nyttige innspill til selgere og ledere.

STI 24/7 er et godt verktøy både for meg og mine medarbeidere. Det bidrar til bevisstgjøring og gir nyttige innspill innen en rekke områder. Jeg synes spesielt at kurset i møtebooking og ledelseskursene er interessante ettersom det er lett å glemme hvordan man fremstår, sier han.

Vi har også brukt STI 24/7 i internmøter, og filmene er både inspirerende og nyttige. Kursene gir i tillegg gode tips om hvordan man håndterer situasjoner på jobb, både innen måloppnåelse og i forbindelse med endringer. Jeg er sikker på at økt bruk av portalen på sikt vil ha en positiv effekt på dem som ønsker å forbedre resultatene. Jeg kan trygt anbefale STI 24/7 til selgere og ledere, sier Andreas Holm.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Skriv inn og trykk Enter for å søke