IF SKADEFORSIKRING

if… er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med cirka 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. Konsernet har 6 900 ansatte og tilbyr skadeforsikringer til kunder på nasjonale markeder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum. if… inngår i finanskonsernet Sampo Plc.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

If har benyttet seg av kompetanseportalen STI 24/7 siden 2010. Selgere og ledere har gjennom STI 24/7 fått muligheten til å utvikle seg gjennom en rekke kurs, enten via mobil, nettbrett eller PC.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Daglig leder ved Aust Agder Forsikringssenter, Andreas Holm, synes STI 24/7 gir nyttige innspill til selgere og ledere.

STI 24/7 er et godt verktøy både for meg og mine medarbeidere. Det bidrar til bevisstgjøring og gir nyttige innspill innen en rekke områder. Jeg synes spesielt at kurset i møtebooking og ledelseskursene er interessante ettersom det er lett å glemme hvordan man fremstår, sier han.

Vi har også brukt STI 24/7 i internmøter, og filmene er både inspirerende og nyttige. Kursene gir i tillegg gode tips om hvordan man håndterer situasjoner på jobb, både innen måloppnåelse og i forbindelse med endringer. Jeg er sikker på at økt bruk av portalen på sikt vil ha en positiv effekt på dem som ønsker å forbedre resultatene. Jeg kan trygt anbefale STI 24/7 til selgere og ledere, sier Andreas Holm.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.