NORSK MEDISINALDEPOT AS

Norsk Medisinaldepot AS sin hovedvirksomhet er drift av den landsdekkende apotekkjeden Vitusapotek, samt tilrettelegging for kjedekonseptet Ditt Apotek. Selskapet forsyner også alle landets sykehusapotek og sykehus med medisiner.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

• STI, tidligere Euro Business School, har gjennomført en omfattende prosess innenfor prosjektet ”Salg og kommunikasjonstrening” i NMD.
• Prosjektet omfattet lederutvikling, salgstrening, serviceutvikling, motivasjon, kundemålinger, prestasjonsmålinger, scorecard mm.
• Treningen har foregått på flere nivåer i organisasjonen; regionledere, apotekere, markedsansvarlige og apotekansatte.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Vitusapotek har i treningsperioden utviklet seg fra en kundetilfredshet på 76,7 i 2008 til 80,9 i 2011 i følge Norsk Kundebarometer. NMD ble i 2011 best blant apotekkjedene, kun slått av Vinmonopolet når det gjelder handelsbedrifter.

Kjeden har hatt en positiv utvikling på en rekke andre prestasjonsindikatorer (endringer i prestasjoner er taushetsbelagt i avtalen med NMD).

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.