RANSTAD

Randstad er verdens nest største aktør innenfor rekruttering og utleie av konsulenter. I Norge tilbyr Randstad Rekruttering og Utleie innenfor Finance & Accounting, IT, Engineering, Executive Solutions og HR & Administrasjon. Randstad har spesialister som rekrutterer spesialister. Rådgiverne har utdannelse og operativ erfaring fra faget de rekrutterer til. Dette skaper grunnlaget for at Randstad finner den beste kandidaten.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Randstad har gjennomført et lederutviklingsprogram med STI, tidligere Euro Business School, hvor fokus har vært å utvikle lederne til salgsledere.Programmet har bestått av kursdager, ledercoaching og egenevaluering i forhold til personlig utviklingsplan.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

  • Randstad har profesjonalisert salgsledelsen og utviklet lederne til å bli tydeligere salgsledere
  • Randstad har nå implementert Pipeline Management
  • Lederne har blitt mer bevisst sin rolle som salgsleder og har fått en «verktøykasse» som fungerer
  • Teamlederne har fått et felles begrepsapparat og metodikk
  • Aktivitetsnivået på salg har økt betraktelig

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.