TRIPLE-S

Triple-S har siden 1991 levert kompetanse og teknologi til norsk industri og offentlig sektor. Produktene er blant annet, automatisering, digitalisering, nettverk og cyber security. Hovedkontoret ligger i Oslo og Triple-S representerer verdensledende produsenter innen sine fagområder.

-Tidligere sto vi på messer og viste produktene og kompetansen vår. Det er det slutt på, sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S. I dag søker kundene informasjon digitalt. Og da må vi være til stede digitalt. Triple-S har endret mye av markedsføringen. Vi var fokusert på teknologien og hadde ikke nok oppmerksomhet på hvilken verdi vi tilfører til kundene våre. Det var også vanskelig å få fortalt fullt ut hvem vi er, og hva vi står for.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Et frokostmøte hos STI (Scandinavian Technology Institute) i 2017 var starten på endringen hos oss. Tema for frokostmøte var hvordan bedrifter skal ta i bruk ny informasjon og analyseteknologi og kombinere dette med innhold og kvalitet i markedsføringen. Og skape en digital kundereise. Vi ble frelst, sier Elvebakk.

Samarbeidet med STI har lært oss hvordan vi skal digitalmarkedsføre vår bedrift og kompetanse. STI er svært profesjonelle på metoder som øker antall leads og mulige nye kunder. Hovedmålet er å skape økt omsetning og da er innholdet og valg av kanal viktig. En av tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er at de setter stor pris på det innholdet vi produserer. Og at vi gjennom dette gir verdi inn i deres egne prosesser. Triple-S har nå en blogg med nye innlegg hver uke. I tillegg produserer vi webinarer og e-bøker. Alt dette fører til at vi får flere kontakter inn. Kunder som vi ikke har hatt kontakt tidligere.

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

Bare de to siste månedene har vi fått rundt 200 konverteringer, hvor mange av disse er personer og selskap vi aldri tidligere har snakket med. Den digitale markedsprosessen handler om å tilby kundene og interessentene innhold, når de trenger det. Og så kan vi øke på etter hvert og gi de mer og mer spisset innhold. Dette fører til at de ønsker å møte oss, og derfra kommer vi inn i en salgsprosess. Noe som naturligvis fører til nye ordrer. STI hjalp oss med å bli synlige på digitale flater og har bidratt til få frem Triple-S sin unike kompetanse, avslutter Elvebakk.

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.