WIKBORG REIN

Wikborg Rein er Norges største og et internasjonalt advokatfirma med kontorer i fire land. Gjennom deres tilstedeværelse i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai, bistår og rådgir de nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Wikborg og Rein sin ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av sine advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom kontorer samt et utstrakt nettverk i inn- og utland.

Wikborg Rein har startet en stor digital omstilling for å møte nye krav fra sine kunder og sine ansatte. Som en del av dette har Wikborg Rein valgt å samarbeide med STI for å implementere en digital læringsplattform – WR LMS.

GJENNOMFØRING
OG PROSESS

GJENNOMFØRING OG PROSESS

Den digitale læringsplattformen bidrar til at alle advokater til enhver tid er compliant. Plattformen brukes også til onboarding, reboarding og som et verktøy for blended learning i forhold til kurs som skal meldes inn til advokatforeningen. Wikborg Rein har også valgt å legge inn sine utviklingssamtaler i plattformen slik at de enklere kan følge opp sine talenter og sørge for at alle får kontinuerlig og tilpasset utvikling. STI har deltatt i flere workshops for å legge til rette for at utviklingssamtalen blir satt opp på best mulig måte for Wikborg Rein.

«STI har bidratt med gode løsninger på hvordan vi kan forenkle og forbedre kompetanseutviklingen internt. Systemet er enkelt å bruke både for oss som utvikler moduler og for brukerne. Det var også viktig for oss å finne en løsning som kunne krysskoble utviklingsplanene med kursmoduler i løsningen og enkelt få en status på om kurset er gjennomført.»

Line Daler, Learning Consultant WR

RESULTAT AV
SAMARBEIDET

RESULTAT AV SAMARBEIDET

I løpet av 14 dager klarte Wikborg Rein å sørge for at samtlige advokater i Norge var compliant innen information security. Dette har nå blitt utvidet til å gjelde alle ansatte i deres kontorer. Det har blitt laget flere blended learning programmer som skal støtte opp advokatene i å gjennomføre kursing de har behov for. Det siste kvartalet i 2018 har det vært stort fokus på å legge inn utviklingssamtalen, og det er blitt gjennomført flere utviklingssamtaler med gode tilbakemeldinger. Systemet legger til rette for at alle ansatte i Wikborg Rein kan bli tildelt sine unike læringsløp som man anser som nødvendig etter utviklingssamtalen.

«Bjørn har vært en formidabel rådgiver og samarbeidspartner for oss både under implementering og utvikling av plattformen. Han leverer alltid det ytterste for at vi som kunde skal føle oss ivaretatt. Vi har sammen fått satt opp en løsning som vi har stor nytte av og som vi ønsker å videreutvikle fremover. Vi ser frem til et videre samarbeid med Bjørn!»

Line Daler, Learning Consultant WR

STI

STI er Norges ledende konsulentselskap innen ledelse, salgs- og kundeserviceutvikling. Vi jobber innenfor ulike fagområder og jobber med et bredt spekter av selskaper innen salgsutvikling for B2B salg, Kjedeutvikling og Retail, samt utvikling av kundeservice. Vi skaper gode resultater for og i samarbeid med våre kunder.

mg_6529-kopi2-kopi

FÅ EN SMAKEBIT

Den 29. mai serverer Morten Brandt essensen av hva som skal til for å lykkes med salg i Oslo Konserthus. Kjøpsprosessen er i endring i samtlige bransjer. Kundene orienterer seg annerledes enn tidligere. I dette foredraget får du en rekke gode, praktiske tilnærminger til hvordan du skal kunne øke salget. Les mer og meld deg på her.

TA KONTAKT

TA KONTAKT

Vi blir gjerne bedre kjent med deg og kan gi deg noen råd på veien. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.