st

SALGSTRENING

SALGSTRENING 

Trener dere bedriftens viktigste muskel?

For de fleste bedrifter vil salg av produkter og tjenester være avgjørende for å lykkes. Vi kan si at salg er muskelen som får resten av bedriften i bevegelse. Likevel er det mange som ikke trener på ferdigheter innen dette faget.

Kjøpsprosessen har endret seg, og det er viktigere enn noen sinne å sette av tid til salgstrening. Vet du hvilke prestasjoner kunden synes er mest avgjørende? Hva gjør de beste i din bedrift på disse områdene? Hvordan kan dere, sammen med innsikt og kunnskap fra fagpersoner, bruke dette til å prestere bedre?

Vi i STI, tidligere Euro Business School, har innsikt og kunnskap! Vi har lært av de beste og lært opp de beste. Vår erfaring innen salgstrening kommer fra 25 år med praksis i hva som skaper resultater.

Basert på innsikt fra målinger, skreddersyr vi salgstrening sammen med våre kunder. Med hjelp av fysiske kurs, coaching og e-læring sørger vi for at man går fra å vite til å gjøre.Vi utvikler fremtidens bedrifter gjennom innsikt, kunnskap og mestring. Vi gjør en forskjell!

NorEngroslogo

«Treningen for selgerne har gitt fantastiske resultater i personlig utvikling innen verdisalg, behovsavdekking og beslutningshjelp, som har gitt oss et sterkt år i et tøft marked. Jeg ser at alle har tatt store steg både som ledere og selgere, og det er bygget inn en prestasjonskultur som gjør oss rustet for fremtiden. Vi vet mer, og synser mindre. For meg personlig har dette vært det året hvor jeg har utviklet meg mest som leder. Konkrete utfordringer fra konsulent har fått meg til en helt annen bevissthet i hverdagen.»

– Kåre Sele Krogedal, Salgssjef

Resultater

  • Økning av nye storkunder fra 5 i 2014 til 42 i 2015.
  • Mersalgsutvikling på eksisterende kunder med mål på 15% vekst – vekst på 31,4%.

Les mer om hvordan Norengros Kjosavik har økt sine resultater her.