logo_arets-kundeserviceledelse_yellow_detail_transparent
serviceprisen18-kopi

Vet du om en leder/ledergruppe som utøver god kundeservice? Nominer dem til Årets kundeserviceledelse 2018. Kunder, medarbeidere og ledere kan nominere kandidater anonymt i skjemaet nedenfor.

ÅRETS KUNDESERVICELEDELSE

ÅRETS
KUNDESERVICELEDELSE

Scandinavian Technology Institute (STI), tidligere Euro Business School, har sammen med TNS Gallup og Tekna etablert en pris som hedrer de beste kundeservicelederne i Norge. Serviceprisen deles ut på Kundeservicedagene på grunnlag av juryens omfattende vurderinger av de nominerte. Juryen ledes av STI. De øvrige medlemmene består av eksperter innen kundeservice og ledelse.

Å beholde kunder over tid blir viktigere og viktigere, og kundeservice er avgjørende for å kunne skille seg ut fra konkurrentene. Årets kundeserviceledelse kåres for å styrke serviceledelse som profesjon, synliggjøre høy resultatskapning og hedre de som utmerker seg innen fagfeltet. Prisen har som formål å synliggjøre ledere som jobber systematisk og målrettet for å oppnå enda bedre resultater internt og for sine kunder. Vi vet at bak gode resultater står det dyktige medarbeidere og ledere. Tidligere vinnere:

uten-navn-12

Hvem kan nominere?

Alle kan nominere ledere eller bedrifter som utøver god kundeservice. Kunder, medarbeidere og ledere kan nominere kandidater til Årets kundeserviceledelse. Det er fullt mulig å nominere seg selv eller nominere kandidater anonymt på skjemaet nedenfor.

Hva får du igjen dersom du blir nominert?

  • Tilbakemelding fra juryen på deres styrker og forbedringspotensial
  • Medarbeidertilfredsundersøkelse – Innhente tilbakemelding fra medarbeidere og sammenligne seg med andre dyktige ledere
  • Serviceprisen skaper intern stolthet og synliggjør verdien av god service i organisasjonen

SAMARBEIDSPARTENERE

SAMARBEIDSPARTENERE

uten-navn-33

MIN NOMINASJON

Navn*

Tittel

Telefonnummer

E-post

Navn på innsender

Tilleggsopplysninger

MIN NOMINASJON

MIN NOMINASJON

Navn*

Tittel

Telefonnummer

E-post

Navn på innsender

Tilleggsopplysninger

Skriv inn og trykk Enter for å søke

Si ja til vårt nyhetsbrev

Motta lønnsom informasjon om salg, service og ledelse? Motta invitasjoner til våre etterspurte frokostseminarer og arrangementer? Da trenger vi ditt samtykke!

Du kan når som helst endre dine e-postpreferanser, og lese mer om hvordan vi behandler personopplysning i vår personvernerklæring.