logo_arets-kundeserviceledelse_yellow_detail_transparent
serviceprisen18-kopi

Vet du om en leder/ledergruppe som utøver god kundeservice? Nominer dem til Årets kundeserviceledelse 2018. Kunder, medarbeidere og ledere kan nominere kandidater anonymt i skjemaet nedenfor.

ÅRETS KUNDESERVICELEDELSE

ÅRETS
KUNDESERVICELEDELSE

Scandinavian Technology Institute (STI), tidligere Euro Business School, har sammen med TNS Gallup og Tekna etablert en pris som hedrer de beste kundeservicelederne i Norge. Serviceprisen deles ut på Kundeservicedagene på grunnlag av juryens omfattende vurderinger av de nominerte. Juryen ledes av STI. De øvrige medlemmene består av eksperter innen kundeservice og ledelse.

Å beholde kunder over tid blir viktigere og viktigere, og kundeservice er avgjørende for å kunne skille seg ut fra konkurrentene. Årets kundeserviceledelse kåres for å styrke serviceledelse som profesjon, synliggjøre høy resultatskapning og hedre de som utmerker seg innen fagfeltet. Prisen har som formål å synliggjøre ledere som jobber systematisk og målrettet for å oppnå enda bedre resultater internt og for sine kunder. Vi vet at bak gode resultater står det dyktige medarbeidere og ledere. Tidligere vinnere:

uten-navn-12

Hvem kan nominere?

Alle kan nominere ledere eller bedrifter som utøver god kundeservice. Kunder, medarbeidere og ledere kan nominere kandidater til Årets kundeserviceledelse. Det er fullt mulig å nominere seg selv eller nominere kandidater anonymt på skjemaet nedenfor.

Hva får du igjen dersom du blir nominert?

  • Tilbakemelding fra juryen på deres styrker og forbedringspotensial
  • Medarbeidertilfredsundersøkelse – Innhente tilbakemelding fra medarbeidere og sammenligne seg med andre dyktige ledere
  • Serviceprisen skaper intern stolthet og synliggjør verdien av god service i organisasjonen

SAMARBEIDSPARTENERE

SAMARBEIDSPARTENERE

uten-navn-33

NOMINASJON

Det er dessvere for sent å sende inn en nonimasjon.
Vi er allerede i gang med gjennomgang av nominasjonene for i år. Vinneren vil bli presentert på Kundeservicedagene i januar 2019.

MIN NOMINASJON

MIN NOMINASJON

[contact-form-7 404 "Not Found"]