SØKEMOTOR-
OPTIMALISERING

Finner potensielle kunder nettsiden? Blir bloggene deres lest av riktig målgruppe?

Kundereisen starter digitalt, og søkemotorer er en viktig inngangskanal til kunnskapen som ligger på deres nettsider. Søkemotoroptimalisering (SEO) hjelper dere med økt synlighet og bedre rangering på søkemotorens resultatsider.

Søkeordsanalyse

Det første steget er å gjennomføre en søkeordsanalyse slik at dere kan få frem bedriftens ekspertise gjennom gode råd, nyttige tips og relevant innhold. Søkeordsanalyse hjelper dere med å kartlegge relevant innhold for deres målgruppe.

Vi vil hjelpe dere med å kartlegge hva potensielle kunder søker etter, hvilke behov de har og hvordan dere kan svare på kundenes utfordringer.

seo-analyse

Optimalisering av nettsider

Det er viktig å ha god teknisk struktur på nettstedet for å søkemotoroptimalisere innholdet. Bedrifter må ha nettsteder som er sikre, mobilvennlige og brukervennlige for målgruppen. Vi hjelper dere med å optimalisere nettsider og lage kampanjesider som konverterer nye kunder.

shutterstock_1049713328-2

Innholdsproduksjon

Innholds-
produksjon

Innhold som oppleves som relevant hos målgruppen er avgjørende for å skape nye kunderelasjoner. Her er det viktig at dere har tydelige personas, målgruppe, som dere ønsker å snakke til. Det er en fordel for bedrifter å lage en publiseringskalender for hvilke temaer som er relevante til enhver tid.

I tillegg vil en struktur i innholdsproduksjon hjelpe dere med å revitalisere gammelt innhold og gi dere inspirasjon til nytt relevant innhold. Her kan vi hjelpe dere i hele prosessen eller kun i enkelte deler avhengig av deres behov.

Skriv til oss