Solar Skolen blir til Scandinavian Technology Institute

NYTT NAVN, SAMME VERDIER. FLERE RESSURSER.

I en verden som blir mer og mer kompetansedrevet, er evnen til kontinuerlig læring og innovasjon viktig for å oppnå gode resultater. Vår oppgave er å utvikle menneskers og virksomheters kompetanse og prestasjoner. I august 2016 kjøpte Solar Group selskapet Euro Business School for å utvikle Solar skolen. En ambisiøs aktør med samme kundefokus på utvikling og resultater som oss.

Vi har en innovativ tilnærming til læring, og bruker nye teknologiske plattformer og medier for å utvikle skreddersydde konsepter med best mulig læringseffekt. Dette skaper ekstraordinære resultater hos våre kunder. Solar skolen og Euro Business School (EBS) har derfor skiftet navn til Scandinavian Technology Institute (STI). STI har fortsatt de samme ambisjonene om å gjøre en forskjell for våre kunder.

STI er din nye samarbeidspartner når du eller dine ansatte trenger kompetanseheving. Navnet er nytt, de ansatte er de samme og vi tilbyr fortsatt samme gode kvalitet på våre kurs som når vi het Solarskolen. Sammen med Solar skal vi i STI bidra til at våre kunder øker sin konkurransekraft.

Vårt mål er å gjøre en forskjell i menneskers liv og bli Nord-Europas ledende samarbeidspartner når mennesker og virksomheter ønsker å utvikle seg. STI finnes nå både i Norge og Danmark. Fra høsten 2017 også i Sverige og Nederland.

Vi ønsker fortsatt å gjøre en forskjell, og hjelpe våre kunder til å lykkes i sine markeder.

Her finner du tilgang til våre kurs.

Les mer om Solar.

Har du spørsmål når du oss alltid på post@sti-norway.no