BLANDET LÆRING GIR
GODE RESULTATER

BLANDET LÆRING GIR GODE RESULTATER

STI progress er et konsept som skaper konkurransedyktige og lærende bedrifter ved å koble sammen mennesker og teknologi. Vi blander ulike læringsformer for å oppnå maksimal læringseffekt. Forutsetningen for å oppnå gode resultater avhenger av tre kritiske suksessfaktorer:

LMS system, innhold og bruk.

LMS SYSTEM

LMS SYSTEM

iphone_imac_ipad_mockup-kopi

STI Progress har et intuitivt LMS (Learning Management System) som gjør det enkelt og morsomt å gjennomføre blandet læring.

LMS plattformen er nettbasert og det kreves ingen støtte fra IT-avdelingen for ta den i bruk. Det er enkelt å administrere brukere og utvikle innhold.

Systemet inkluderer verdiskapende tilleggsfunksjonalitet som poeng- og trofésystem, kommunikasjonsmuligheter, coachingmodul, sjekklister, medarbeiderundersøkelser, kampanjeoppfølging m.m.

INNHOLD

INNHOLD

Kvalitetssikret og godt innhold er avgjørende for å oppnå ønskede resultater. Våre læringsmoduler inneholder filmer, refleksjonsoppgaver, tester, artikler, integrert webside, scormfiler, onsite aktiviter, webinar m.m.

STI skreddersyr innhold som benyttes i e-læring:

  • Online moduler som onboarding, salgstrening, produktopplæring og mer.
  • Fysiske utviklingsprogrammer som støtter online læring
  • Maler og spørsmål til mål & coaching, undersøkelser, tester og mer.

STI progress inkluderer ca 50 standardiserte e-læringsmoduler innen ledelse, salg, service og universelle temaer. Her kan du se et lite filmutvalg:

Samling fra ulike filmer

Forhandlingsteknikk

Kundepsykologi

BRUK

BRUK

Viktige forutsetninger for å oppnå effekt av e-læringen er en godt forankret plan for implementering og drift, og dedikerte mennesker som følger opp. Det er først når LMS systemet blir tatt i bruk at læring og utvikling skjer.

sti-progress-bilder-kvadratisk-tykkere-medhvitsirkel

Som STI progress kunde får du tilgang til:

Et team av ressurspersoner som er spesialisert i å bygge læringskultur, og sikre at alle læringsaktiviteter gir god effekt.

Ressurspersoner som er spesialisert i å skreddersy ulike typer læringsinnhold.

Måleverktøy som blant annet identifiserer prestasjonsområdene som har størst innvirkning på resultatene.

FÅ INNBLIKK I STI PROGRESS

FÅ INNBLIKK I STI PROGRESS

STI Progress powered by Eloomi.

LMS systemet utvikles og driftes av vår danske samarbeidspartner eloomi, som ivaretar IT-sikkerhet og personvern iht globale sikkerhetskrav. Les kundeanmeldelser her.

Skriv inn og trykk Enter for å søke

Si ja til vårt nyhetsbrev

Motta lønnsom informasjon om salg, service og ledelse? Motta invitasjoner til våre etterspurte frokostseminarer og arrangementer? Da trenger vi ditt samtykke!

Du kan når som helst endre dine e-postpreferanser, og lese mer om hvordan vi behandler personopplysning i vår personvernerklæring.