BLANDET LÆRING GIR
GODE RESULTATER

BLANDET LÆRING GIR GODE RESULTATER

STI progress er et konsept som skaper konkurransedyktige og lærende bedrifter ved å koble sammen mennesker og teknologi. Vi blander ulike læringsformer for å oppnå maksimal læringseffekt. Forutsetningen for å oppnå gode resultater avhenger av tre kritiske suksessfaktorer:

LMS system, innhold og bruk.

Se hva en av kundene våre sier

LMS SYSTEM

LMS SYSTEM

iphone_imac_ipad_mockup-kopi

STI Progress har et intuitivt LMS (Learning Management System) som gjør det enkelt og morsomt å gjennomføre blandet læring.

Det er enkelt å implementere LMS plattformen. Den er nettbasert og krever ingen støtte fra IT-avdelingen for ta den i bruk. Det er lett å administrere brukere og utvikle innhold.

Systemet inkluderer verdiskapende tilleggsfunksjonalitet som poeng- og trofésystem, kommunikasjonsmuligheter, coachingmodul, sjekklister, medarbeiderundersøkelser, kampanjeoppfølging m.m.

INNHOLD

INNHOLD

Kvalitetssikret og godt innhold er avgjørende for å oppnå ønskede resultater. Våre læringsmoduler inneholder filmer, refleksjonsoppgaver, tester, artikler, integrert webside, scormfiler, onsite aktiviter, webinar m.m.

STI skreddersyr innhold som benyttes i e-læring:

  • Online moduler som onboarding, salgstrening, produktopplæring og mer.
  • Fysiske utviklingsprogrammer som støtter online læring
  • Maler og spørsmål til mål & coaching, undersøkelser, tester og mer.

STI progress inkluderer ca 50 standardiserte e-læringsmoduler innen ledelse, salg, service og universelle temaer. Her kan du se et lite filmutvalg:

Forhandlingsteknikk

Kundepsykologi

BRUK

BRUK

Viktige forutsetninger for å oppnå effekt av e-læringen er en godt forankret plan for implementering og drift, og dedikerte mennesker som følger opp. Det er først når LMS systemet blir tatt i bruk at læring og utvikling skjer.

sti-progress-bilder-kvadratisk-tykkere-medhvitsirkel

Som STI progress kunde får du tilgang til:

Et team av ressurspersoner som er spesialisert i å bygge læringskultur, og sikre at alle læringsaktiviteter gir god effekt.

Ressurspersoner som er spesialisert i å skreddersy ulike typer læringsinnhold.

Måleverktøy som blant annet identifiserer prestasjonsområdene som har størst innvirkning på resultatene.

Få innblikk i STI Progress

FÅ INNBLIKK I STI PROGRESS

STI Progress powered by Eloomi.

LMS systemet utvikles og driftes av vår danske samarbeidspartner eloomi, som ivaretar IT-sikkerhet og personvern iht globale sikkerhetskrav. Les kundeanmeldelser her.