Christian KiellandChief Specialist STI Insight

Christian Kielland leder avdelingen for bedriftsmarked (B2B). Han har det overordnede ansvaret for utvikling og implementering av nye og eksisterende kunder. Christian har spesielt ansvaret for de største internasjonale kundene (25 land, 3 kontinenter). Gjennom prestasjonsutviklingsverktøyet GAP Vision jobber han i dag med 16 kjeder i 13 Europeiske land med å øke sin kundetilfredshet og kundelojalitet. Samtidig har han oppdrag for store aktører i norsk næringsliv.

Christian er utdannet Bsc Hotel and Restaurant management fra Oxford Brookes University i England. Han har innehatt en rekke lederstillinger innen hotell og reiseliv i både Norge og internasjonalt. I kraft av disse stillingene har Christian jobbet med leder – og medarbeiderutvikling, kommunikasjon, merkevarebygging og salg. Denne kunnskapen benyttes til fulle når han gjennomfører treningssamlinger for STI sine oppdragsgivere.

Christian snakker engelsk særdeles godt og har meget god erfaring med gjennomføring av treningssamlinger på engelsk. Flere av hans kurs har inkludert tolk for oversettelse fra engelsk til lokalt språk.

Telefon: +47 966 25 505