Endre GuribyDirector Sales & Operations

Endre har bakgrunn fra Luftforsvaret og politiet. Etter 5 år i politiet med erfaring fra ordenstjeneste, etterforskning og prosjektledelse startet han i STI, tidligere Euro Business School, i 2004.

Endre har vært faglig ansvarlig for en rekke utviklingsprosesser innenfor salg og salgsledelse i ulike bransjer, deriblant bank, eiendomsmegling, forsikring, media, bemanning og retail. Endre er kjent som en dyktig foredragsholder med stort engasjement og mye humor.

I 2008 tok Endre over ansvaret for salg og drift i butikkjeden Kid Interiør. Kid Interiør med 108 butikker, ca 1000 medarbeidere og over 900 mill i omsetning. Etter oppkjøpet i 2005 hadde Kid Interiør en utfordrende tid med flere lederskifter, sviktende inntjening og mislykket butikketablering i Sverige. Med ny ledelse i februar 2008 var Endre med på en omfattende endringsprosess i Kid Interiør. Nytt regionsapparat, nytt butikkinnredningskonsept, ny kampanjemetodikk, nytt kommunikasjonskonsept, nye kategorier og økt fokus på effektivisering og optimal drift har gitt betydelig økte resultater for butikkjeden.

Endre kom tilbake til STI etter perioden Kid Interiør. Han er nå leder for STI Consulting som består av to avdelinger: B2C (retail) og B2B & Kundeservice.

Endre har befalsutdannelse fra Luftforsvaret, Politihøgskolen i Oslo, Bachelor Of Management BI, NLP Master, AFF Solstrandsprogrammet Handelshøyskolen i Bergen og styrelederautorisasjon gjennom Styreforeningen.

Telefon: +47 456 01 046

Skriv inn og trykk Enter for å søke