Ronnie JohnsenDigital forretningsutvikler

Ronnie Johnsen har over 15 års erfaring innenfor salg, ledelse og forretningsutvikling. Han har bygget opp flere salgsorganisasjoner som kan vise til sterk vekst, senest som salgsdirektør i Wittusen & Jensen. Ronnie skaper sterke salgsresultater gjennom utvikling av en offensiv og samarbeidsorientert salgskultur. Han bidrar til fokus på kundebehov og innovativ forretningsutvikling sammen med kunden. Ronnie har jobbet proaktivt med kunder som DNB og SAS for å løse deres utfordringer i et innovativt samarbeid.

Ronnie har i de senere årene spesialisert seg innenfor digital forretningsutvikling, og er genuint opptatt av å skape resultater og bidra til innovasjon og smarte digitale løsninger som løser kundebehov. Dette er trigget av en kjøpsprosess i kraftig endring. Nå starter ofte kjøpsprosessen på nett, og det er viktig å vri salgsorganisasjoner mot den nye måten å fange kundenes oppmerksomhet på.

Ronnie er ansvarlig for STI sitt forretningsområde Digitalt salg, og håndtering av nye kundemuligheter. Ronnie kombinerer oppdatert salgskompetanse og ledererfaring med et stort engasjement og en motiverende væremåte.
Kompetanse
– Salgsstrategi
– Salgsledelse
– Digital markedsføring
– Prosjektledelse
– Endringsprosesser

Telefon: +47 454 26 913

Skriv inn og trykk Enter for å søke