Stine RakknesLearning and Development Consultant

Stine har fire års erfaring i fra kundeservice og risikostyring innen finans og 14 års erfaring fra Retail innenfor ulike faghandels kjeder. Hun har vært med på å starte butikk, drive butikk, vært en del av kjedeadministrasjonen som distrikts- / regionsjef og vært delaktig i alle aspekter av det å drive en kjedebutikk. Hun vet hvor viktig det er å ha motiverte, fornøyde medarbeidere og systemer som fungerer.

Det viktigste for Stine er hvordan den menneskelige ressursen påvirker hvorvidt man driver suksessfullt eller ikke. Skal man lykkes er det viktig å forvalte denne ressursen riktig gjennom å sørge for utvikling, involvering og kompetanseheving. Stine har gjennom sin erfaring fra både gullsmed-, optikk- og klesbransjen sett hvordan ulike tilnærminger på opplæring fungerer ute i butikk. I STI er Stine en av teamet som jobber med skreddersydde nettportaler for kunder slik at de kan ivareta sine medarbeideres trening og involvering på best mulig måte.

Stine får ofte høre at hun har ett smittende engasjement, er svært entusiastisk og er lett å komme i kontakt med. På bakgrunn av dette trives hun veldig godt i situasjoner der hun får bidra til økt kunnskap det være seg kollegaer, medarbeidere, ansatte eller kunder.

Telefon: +47 951 91 970