VÅR METODE

VÅR METODE

Vår metode er ikke standardisert til å passe alle – vi benytter kun anerkjente metoder som gir våre kunder skreddersydd tilnærming til forretningsutvikling og innovasjon.

STI utvikler fremtidens bedrifter gjennom innsikt, kunnskap og mestring. Alle utfordringer er ulike, og krever ulike løsninger for å skape ønsket effekt. Forretningsutvikling og innovasjon er ikke svaret som passer alle utfordringer. Kanskje er det noe annet som krever målrettet innsats først. Kanskje er det utvikling eller kompetanse som gjør en forskjell akkurat nå.

Men skulle det vise seg, etter nærmere analyse, at innovasjon og forretningsutvikling er rett medisin til virksomhetens utfordringer, har vi et godt utvalg anerkjente metoder, modeller og fremgangsmåter. Felles for alle våre innovasjonsverktøy er at de brukes internasjonalt og har gitt gode resultater innen både offentlige og private virksomheter på lokale og globale markedsarenaer.

Vår metode er ikke standardisert til å passe alle – vi benytter kun anerkjente metoder som utgjør unik mulighet til en skreddersydd tilnærming til våre kunder.
For oss er det viktig å se bedriftens behov for innovasjon, forretningsutvikling og endringsprosesser i sammenheng med konkrete utfordringer i en overordnet strategisk kontekst.